Skrotbil Kontant Hvem Er vi?

Skrotbil kontant er en virksomhed med mange års erfaringen inden for bilbranchen, samtidig en yderst miljøbevidst virksomhed, som yder sit bedste for at skåne miljøet og dermed opnå kundetilfredshed. Vi er samtidig også en virksomhed, som giver højst mulige skrotpræmie, da vi ved at dette er en motivation til at få køretøjsindehavere til at aflevere de udtjente biler til bytte for den høje skrotpræmie bil København.

Herunder kan du læse om, hvorfor det er den bedste mulighed at skrotte køretøjet fremfor at det bare er parkeret eller nytteløst. Samt hvordan vores virksomhed håndterer vores beærede kunder og deres køretøjer, der skal skrottes. Du kan også læse mere om skrotpræmien og afhentningen samt praktiske informationer, som vil belyse dig nærmere om

Du finder samtidig også en grundig gennemgang af det, der sker med dit køretøj samt de kriterier vi vurdere dit køretøj efter. Vi har inddelt denne proces i nogle stadier, som du kan læse mere om.

Sådan Kommer Du I Gang – 1. Stadie

Er du indehaver af et køretøj, som er udtjent, som er alvorlig defekt, misligholdt, ikke egnet til at køre på de danske veje eller noget helt femte, så tager vi os kærligt af din bil uanset stand og alder.

Vi tager os nemlig af alle biler og skrotter dem miljørigtigt, så de tværtimod ikke rådner op i naturen, men bliver omdannet og reservedelene, som udvindes bliver anvendt af andre veltjente biler.

I stedet for at dit køretøj er ubenyttet og dermed skader miljøet indirekte kan du indlevere dit køretøj til os, så der ikke skal bruges ressourcer på at producere mere metal, og ved at indlevere dit køretøj er du med til at skåne miljøet og ovenikøbet for du en skrotpræmie.

Vi har gjort det meget enkelt og hurtigt, det eneste du skal gøre er at udfylde en kontaktformular og du vil herefter blive ringet op og vil blive oplyst om skrotpræmien.

Vi tilbyder

Skrotning af bil registreringsattest,  Vi har påtaget os ansvaret for alt det der gør skrotning til en byrde for dig, for at du kan sove godt uden at tænke på besværlighederne, som du trygt kan overlade os. Vi er nemlig vant til det og udfører vores arbejde med kærlighed! Skrot din bil hos os og få en rimelig skrotpræmie. Skrotning af bil uden registreringsattest

  • Vi afhenter dit køretøj, uanset hvor den holder (Spar 599 kr.)
  • Vi tilbyder afmelding af plader (Spar 250 kr.)
  • Vi klarer alt papirarbejde
  • Vi sætter stor pris på tilfredse kunder og derfor kan man hurtigst muligt kontakte os.
  • Vi tilbyder kontantbetaling, bankoverførelse og mobile Pay/Swipp.

Hvad Er Vigtigt At Medbringe

Det er yderst vigtigt at man har en gyldig registreringsattest, den må derfor ikke være forældet. Uden en registreringsattest kan bilen ikke skrottes hvilket blandt andet skyldes, at de oplysninger der behandles i miljøstyrelsen, ikke kan tastes ind uden registreringsattesten samtidig er det også det eneste dokument der indeholder de vigtige informationer om ejer og køretøj.

Bemærk, hvis et køretøj skal skrottes forudsætter det at indehaveren af køretøjet skal være tilstede for at underskrive skrotattesten og dermed modtage skrotpræmien, tværtimod vil denne skrotattest erklæres ugyldig og udbetalingen af skrotpræmien vil ikke indtræffes.

Hvis registreringsattesten er forældet eller forsvundet kan den bestilles på Skats hjemmeside. Herunder får du et link direkte til bestilling af registreringsattesten, denne attest kan kun bestilles af den primære ejer.

Efter bestillingen er gennemført går der 10 dage før registreringsattesten modtages, herunder kan du læse mere:

http://www.skat.dk/skat.aspx?oid=2234509

Hvor opererer vi?

Vi operere i hele Danmark dvs. både på København og på Jylland. Vi har ugentlig afhentninger på Jylland, og daglige afhentninger på København. Disse stillinger er taget af nogle attraktive kandidater som er nogle yderst kvalificerede autotransportører, som fragter din bil frem. Kan man skrotte en bil uden registreringsattest  Kontakt os her, og hør nærmere.

Skrotpræmien & afhentning

Skrotpræmien er det beløb du modtager som godtgørelse, og dette beløb kan variere alt efter køretøjets årgang, stand, model, motor, km-tal og størrelsen. Vi udbetaler som udgangspunkt mellem 1.800kr. og 20.000 kr. og vi afregner som regel kontant på stedet, men vi tilbyder også betaling gennem banken.

Bilen bliver sædvanligvis vurderet telefonisk, ved at der stilles nogle uddybende spørgsmål om bilen, hvis bilen ikke kan vurderes telefonisk sendes en chauffør ud for at vurdere det pågældende køretøj, uden en ekstra afgift.

Sidste trin i processen

Efter at aftalen er indgået telefonisk, sendes en chauffør ud for at afhente køretøjet, med en autotransporter. En skrotattest udfyldes på stedet og afregningen finder sted og bilnøglerne afleveres til chaufføren og dit køretøj skrottes! Begge parter forlader stedet med en god mavefornemmelse.

Af du indehaver af et køretøj, som en anden kan få gavn af?

Er du indehaver af et køretøj, som stadig kan bruges?

Vi køber nemlig også biler, og udbetaler gerne 5.000 – 100.000 kr. alt efter køretøjets stand, årgang, km-tal, model og motor.

Hvis du har en bil du gerne vil af med, kan du med fordel ringe til os og høre os ad, om en pris.

Højsteskrotpræmie på hele København

Gratis afhentning af skrotbiler på København

Du kan få hentet din Skrotbil ved at ringe til os, vi køre på hele København og afhenter Skrotbiler, har du mulighed for selv at aflevere Skrotbilen, kan du få en forholdsvis højre Skrotpræmie, Ring til os på tlf 50125356 eller udfyld formularen på hjemmesiden og vi ville kontakte dig samme dag angående din skrotbil og du ville så få et bud på hvad skrotpræmie der matcher din skrotbil.
Hvis du er tilfreds med skrotpræmien, aftaler vi nærmere på hvornår vi henter din skrotbil. betalingen sker ved kontant afregning, straks bank overførsel eller mobilpay alt efter kundens behov.