Både og skibe
Udfyld formularen her  Både og skibe

  Båd og skib autoophuggerenSkrotning af både og skibe. Vi er autoriseret ophugger der også tager imod både og Skibe.Skibe vi tager imod bliver pillet fra hinanden og miljøbehandlet på en rigtig måde. Jern og hård plastik bliver sorteret og derefter bliver sendt videre til omdanningsprocessen .

  Har du nogle båd og Skibe der står ude på haven eller et havneplads i betaler for og ikke rigtig ved hvordan du skal skille dig af med. Så er du det rigtige sted. Ring på tlf 50125356 eller udfyld formularen nederst på hjemmesiden.

  Vi er ophuggerer og er autoriseret og har arbejdet med biler, campingvogne, maskiner og både/skibe i mere end 7 år.

  Vi udbetaler en skrotpræmie for både og skibe præmien forhøjes hvis det er nyere model og reservedele kan bruges.

  Der eneste du skal gøre er at udfylde formularen og afvente på en af vores kollegaer kontakter dig enten på mail eller direkte på telefonnummeret der er blevet oplyst.

  Nemt og enkelt!

  Vores medarbejder og personale er erfarende i skrotning af både og skibe samt bedst vurdering af din båd Vi er som regel hurtige Til at vurdere hvad din skib er værd ring til os på 50125356 og få den bedste løsning.

  Udfylde kontakt formularen inde på vores hjemmeside. Mener du din skib/båd kan være mere værd og ikke er glad for det bud du har fået. Så kan vi efter aftale komme ud til adressen og give et mere præcis bud på hvad vi kan udbetale for din båd Det eneste du skal gøre er tage kontakt til os. Vi sørger for alt papir arbejdet og transport, afmeldt dvs. vi afmelder registrering, forsikring og vægtafgift.
  Betalingen sker efter dit ønske, og vi tilbyder at betale i kontanter, MobilePay eller en straks bankoverførsel.

  Vores serviceområder inden for både.

  , Motorbåde, Speedbåde, Kabinebåde, Jagtbåde, Redningsbåde, Yatch, RIB, Fiskekutter, Hardtopbåd,Jetbåde, Styrepultbåde, Motorbåde, Speedbåde, Kabinebåde, Jagtbåde, Redningsbåde, Yatch, RIB, Fiskekutter, Hardtopbåd, Jetbåde, Styrepultbåde

  Du kan få udbetalt fra 1000kr op til 70.000kr for din gammel båd. Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage.

  Vi tilbyder
  Gratis afhentning af båd Skibe (vi står for hele Transsport fra adressen/ havnen båden står på til vores ophugger).

  Slip for alt hovedpinen med at hvordan du skaffer dig af med båden. Undgå at betale penge for at komme af med din gamle båd.