Hvad er skrotpræmien i 2024 ?

Højeste skrotpræmie 2024. Ring ☎️50 12 53 56☎️ i dag, så afhenter vi oftest samme dag! Danmarks højeste skrotpris på bil for bilskrotning. Skrotpræmien er det beløb du får udbetalt når du vælger at få skrottet din bil. Vi udbetaler altid skrotpræmien kontant og på stedet. Hvis det ønskes kan skrotpræmien også overføres gennem netbank. Skrotpræmien bliver vurderet i forhold til bilens stand, årgang, mærke, motor, km tal og størrelse. Skrotpræmie bil 2024 kan variere fra 1800,- og helt op til 14.999,- Det er dog typisk at de nyere biler, eller biler der er i god stand og har højere værdi. Af den grund får man udbetalt en højere skrotpræmie dieselbil 2024, i modsætning til de ældre biler der er i dårligere eller middel stand. Dog kan chaufføren der kommer for at afhente skrotbilen til tider hæve skrotpræmien hvis det viser sig at bilen har en højere værdi end det der blev forstået over den telefoniske vurdering.

Når du ringer ind eller udfylder vores kontakt formular, bliver der hurtigst muligt taget hånd om sagen. En medarbejder vil stille dig er par korte, typiske spørgsmål angående bilen. Det kan være spørgsmål som, hvor på landet holder den, hvordan ser den ud kosmetisk, hvilken årgang, mærke og model. Jo flere detaljer vi får, des mere præcist bliver vurderingen. Vi anbefaler altid at der bliver snakket med os før bilen bliver solgt. Vi er altid klar med anbefalinger og gode råd.

Husk altid en gyldig registreringsattest, da det er altafgørende. Har du ikke en reg. attest vil vi udbetale dig metal penge på 800kr.

Hvordan du skrotter din bil

Hvis du ejer en af de masser af biler der holder i garagen, på vejen, motorvejen eller på en p-plads, hvor den ikke er i stand til at køre, eller har nogle fejl der gøre at den ikke kan komme igennem et syn, eller som overhovedet er lovlig at køre i, så har vi hos SkrotbilKontant.dk en genial løsning, som både gavner miljøet og din pengepung! Vi udbetaler en højeste skrotpræmie 2024 til dig, og hjælper dig med at fjerne din bil, på den mest miljø-skånsomme måde! Vi arbejder også for dig, der ikke kan komme af med dit køretøj som stadig fungerer fint, eller har brug for en kærlig hånd som du ikke selv har råd til at betale.

Vi hos SkrotbilKontant.dk er meget interesserede i dit køretøj ligegyldig i hvilken stand den er i – Eller uafhængig af alder, størrelse, eller motortype/størrelse.

Vi udbetaler altid de højeste skrotpræmier København kontant, og uden nogen som helst gebyrer. Vi afmelder dine nummerplader, og afmelder din forsikring helt gratis – ligeledes klarer vi også afhentningen af dit køretøj for dig. Når du skrotter dit køretøj hos os, kræves der kun få ting: En registreringsattest, en underskrift på skrotteattesten, som er et bevis på at du har givet os tilladelse til at skrotte dit køretøj, og sidst men ikke mindst, en pung, eller en lomme til kontanterne som du får udbetalt af os.

Det tager ikke mere end 5 minutter, når chaufføren er ovre hos dig, for at udbetale skrotpræmien og køre skrotbilen afsted.

Vi opererer på hele København.

Hvad vi tilbyder

Vi påtager os ansvaret for alt det der gør skrotning til en byrde for dig, for at du kan sove godt uden at skulle tænke på besværlighederne. Alt det kan du trygt overlade os! Vi er nemlig vant til det, og udfører vores arbejde med omtanke! Skrot din bil hos os og få den højest mulige bil skrotpræmie.

  • Vi afhenter dit køretøj, uanset hvor den holder (Spar 599 kr.)
  • Vi tilbyder afmelding af plader (Spar 250 kr.)
  • Vi klarer alt papirarbejde
  • Vi sætter stor pris på tilfredse kunder og derfor kan man døgnet rundt kontakte os.
  • Vi tilbyder kontantbetaling, bankoverførelse og mobile Pay/Swipp.

Hvad er vigtigt at medbringe

Det er yderst vigtigt at man har en gyldig registreringsattest. Den må ikke være forældet. Uden en registreringsattest kan bilen ikke skrottes hvilket blandt andet skyldes, at de oplysninger der behandles i miljøstyrelsen, ikke kan tastes ind uden en registreringsattest. Derudover er det også det eneste dokument der indeholder de vigtige informationer om ejer og køretøj.

Bemærk: Hvis et køretøj skal skrottes, forudsætter det at indehaveren af køretøjet skal være tilstede for at underskrive skrotattesten, og dermed modtage skrotpræmien. Ellers vil denne skrotattest blive erklæret ugyldig, og udbetalingen af skrotpræmien vil ikke finde sted.

Hvis registreringsattesten er forældet eller forsvundet kan den bestilles på Skats hjemmeside. Herunder får du et link direkte til bestilling af registreringsattesten, denne attest kan kun bestilles af den primære ejer. Efter bestillingen er gennemført går der 10 dage før registreringsattesten modtages. Du kan læse mere her:  http://www.skat.dk/

Højeste Skrotpræmie 2024 Diesel Vores Serviceområder

Skrotpræmie 2024 diesel Askeby, Asnæs, Bandholm, Bjæverskov, Boeslund, Bogø, Borre, Borup, Dalmose, Dannemare, Dianalund, Errindlev, Eskebjerg, Eskilstrup, Fakse, Fakse ladeplads, Fejø, Fjenneslev, Fuglebjerg, Fårevejle, Føllenslev, Gadstrup, Gedser, Gislinge, Glumsø, Greve, Grevinge, Guldborg, Gørlev, Harlev, Harpelunde, Haslev, Havdrup, Herfølge, Herlufmagle, Holbæk, Holeby, Holmegaard, Horbelev, Horslunde, Hvalsø, Højby, Høng, Hørve, Idestrup, Jerslev Sjælland, Jyderup, Jyllinge, Jystrup Midtsjælland, Kalundborg, Kalvehave, Karise, Karlslunde, Karrebæksminde, Kettinge, Kirke Eskilstrup, Kirke Hyllinge, Kirke såby, Klippinge, Korsør, Køge, Langebæk, Lejre, Lille skensved, Lundby, Maribo, Mern, Munke bjergby, Mørkøv, Nakskov, Nykøbing, Nysted, Næstved, Nørre Alslev, Nørre Asmindrup, Nørreballe, Øster ulslev, Præstø, Regstrup, Ringsted, Roskilde, Rude, Rude vedby, Rødby, Rødvig Stevns, Rørvig, Sakskøbing, Sandsved, Sejerø, Sjællands odde, Skælskør, Slagelse, Snertinge, Solrød strand, Sorø, Stege, Stenlille, Stensved, Stokkemarke, Storfuglede, Stor heddinge, Store Merløse, Strøby, Stubbekøbing, Svebølle, Svinninge, Søllested, Tappernøje, Toreby, Torrig, Tureby, Tølløse, Ugerløse, Vemmelev, Vesterborg, Viby Sjælland, Vig, Vipperød, Vordingborg, Væggerløse, vi køber skrotbiler.